Zölden az egészségért és a jó közérzetért

Én értem, hogy ma már modern gyártástechnológia, modern eljárások, meg minden, de engem sajnos kikészít rendre az összes átalakítási munkálat a lakásban, ami egy kicsi porolással is jár. Nem voltam igazából amolyan “kencés” sem, de úgy éreztem a legújabb felújításkor: most jött el az ideje, hogy különböző hidratáló, regeneráló dolgokból jól bevásároljak és rendszeresen használjam őket (ne csak, ha már tényleg fáj valami, hanem megelőzés céljából is).

A Herbiovit nevű bio és vegán cuccokat forgalmazó natúrkozmetikumos hely szerencsére megmentett, mert amúgy nem lett volna ez olyan gyors folyamat, mire találok tökéletes dolgokat. De a herbiovit.hu-val szerencsém lett, méghozzá komoly. Itt minden elvárásom teljesül, mert nekem fontos a fenntarthatóság.

A https://herbiovit.hu/sarokpuhito-krem-teafaolajjal-szaraz-es-kemeny-bor-apolasara linken található termék is, amit a tesóm használt gyakorta és ezért nekem is ajánlott – emiatt néztem szét először a Herbiovit wesbhopban tehát – vegán formula, természetes teafaolajjal. Náluk sok az ilyen termék, amiknél olyan összetevőkről írnak, melyeknek utána is olvashatunk gyorsan, mondjuk a blogjukban. Sok-sok olvasnivalót találhatunk az oldalon, a megfelelő dolgokhoz, termékekhez kapcsolódón, a megfelelő helyen linkelve – így innen vásárolván mindig tudatos környezetvédők lehetünk. Ezért is ez a fő termékcsaládjuk megjelölése: natúrkozmetikum.

Átlagosan 90%-ban alkalmaznak természetes alapanyagokat ezeknél, ami igen jó arány, és többségében növényi kivonatokat és olajokat takarnak. A legtöbb dolognál meg is ugorják ezt a 90%-ot, céljuk a fölösleges összetevőhasználat elkerülése. Krémeik parabénmentesek, BHT-, SLS mentesek. Arra is figyelnek, ne legyen fölösleges szín- és illatanyag alkalmazás. Nekem ez a világom, olyan boldog vagyok, amikor olyan termékeket vásárolhatok, melyeknél a gyártásban érvényesítettek minden ilyen szempontot! Ami a 90%-ot illeti, talán nem sejtem rosszul, hogy a külsős termékek a változatosabb összetevőkkel rendelkezők, de érdemes minden terméknél böngészni a leírást! Én a saját gyártású dolgaikat szeretem!

Olyan kevésről kell lemondani, érzetre konkrétan olykor semmiről, csak oda kéne figyelni, mit veszünk és honnan vesszük, hogy zöldek maradhassunk. (Most általánosságban beszélek) A herbiovit.hu pedig elérte, hogy magában a kívánt hatásban ráadásul az egyik legjobbak legyenek, szóval, aki “lényeg a lényeg” alapon dönt, az jól dönt mellettük.

A https://herbiovit.hu/sarokpuhito-krem-teafaolajjal-szaraz-es-kemeny-bor-apolasara termékre visszatérve, ezt sarokpuhításra is használjuk – már írtam, nem is én kezdtem el használni először a családban -, és egy rakás problémát megoldott nagyon rövid használat után. És, a szemléletváltásomnak köszönhetően, ha folyamatosan alkalmazok valamit a testem egyéb részein is a bőrömön, már akkor, ha csak érzem, hogy baj lehet, el is kerülhetek egy rakás kellemetlenséget az életemben.

Így elviselhetőbb tehát egy itthoni szobaátalakítás is, mint mondjuk a legutóbbi hangszigetelés! Ezekre szükség van, de nem csak úgy tehetünk az idegesítő hatások ellen, hogy elköltözünk otthonról a felújítás idejére – ha egyáltalán van hová. Napi pár perc törődés itthon magunkkal, például herbiovites termékekkel és a jó közérzet garantált. Mert nem lesz semmi nyűgünk.