Mi mindenre használható a hidegen sajtolt argán olaj?

Mi lenne a dolgunk férfiként, ha nem az, hogy igyekezzünk segíteni a párunkat, a szeretett nőt? Nekem legalább is ez a meglátásom, és a feleségem eddig nagyra értékelte a dolgot. Annál is inkább, mert igyekszem megtalálni a megoldást az olyan problémáira, amire neki már nem feltétlenül marad ideje és energiája. Mivel hőszigeteléssel foglalkozom, sok emberrel találkozom, sokakat megismerek és beszélgetek velük. Legutóbb például egy olyan házon dolgoztunk az embereimmel, ahol a hölgy a saját készítésű, natúr kozmetikumait készítette és forgalmazta. Foglalkozik mindenfélével a bőrápolástól a hajápolásig, és pont ennek kapcsán jutott eszembe, hogy a nejem mennyit szenved a gyenge, vékony hajával. Így hát megkérdeztem ezt a hölgyet, mit ajánlana, és tőle tudom, hogy a megoldás: Argán olaj hidegensajtolt 30 ml – Humanity áruház. Igen, először én is csak tudatlanul pislogtam, de utána mindent elmagyarázott.

Argán olaj hidegensajtolt 30 ml - Humanity

Az argán olaj egy afrikai fa magjából sajtolt természetes olaj, ami csodákat képes tenni a hajjal, illetve a körömmel és a bőrrel. Tápláló, lezárja a töredezett végeket, tartást és rugalmasságot ad a hajnak, Meg is mutatta, hogy milyen terméket érdemes keresni, ő például csak és kizárólag a humanityaruhaz.hu oldalról rendeli az utánpótlást. Náluk rendelhető az Argán olaj hidegensajtolt 30 ml – Humanity, és pakolásként lehet alkalmazni. Ha valaki kozmetikumba keverné, akkor inkább a finomított, szagtalanított verzió javasolt, de a hajápoláshoz egyértelműen a natúr változat az ideális. Még a laptopján is megmutatta az áruház weboldalát, hogy biztosan ne tévesszem el. Nagyon megköszöntem természetesen a segítségét.

Otthon aztán előadtam az egész történetet a feleségemnek, és megmutattam neki az Argán olaj hidegensajtolt 30 ml – Humanity áruház oldalát is. Ott szinte szóról szóra le volt írva mindaz a sok pozitív tulajdonság, amiket a hölgy felsorolt nekem. Mondtam hát az asszonynak, hogy próbálja ki, veszíteni nem veszíthet semmit. Eddig nemigen vált be semmi a haja erősítésére, akkor miért ne lenne lehetséges, hogy pont ez lesz majd a nyerő? Nem kellett sokat győzködnöm, ő is nyitott volt a módszerre. Sőt, kifejezetten örült is neki, hogy egy természetes módszert javasoltam neki, nem egy újabb gyári kozmetikumot.

Azóta már többször is rendelt magának utánpótlást, és szorgalmasan, minden héten alkalmazza a pakolást. Az Argán olaj hidegensajtolt 30 ml – Humanity áruházból rendelve kitart vagy három hétig, és azt kell mondanom, határozottan látszik a javulás. A feleségem haja visszanyerte a fényét és a tartását, és mintha végre nőni is elkezdett volna. Mindig is hosszú hajról álmodott, de a töredezés miatt eddig sosem tudta megnöveszteni. Viszont ha így folytatja, akkor nagyon jó úton jár a célja felé! Így hát én csak biztatni tudom, hiszen a humanityaruhaz.hu-ról rendelt argán olaj egyáltalán nem drága, viszont elképesztő, hogy milyen eredményekre képes!