Legyen biztosítva hőszigetelt háza

Mindig azt mondom a vevőimnek, hogy a legjobb befektetés egy jó hőszigetelés mellett egy normális lakásbiztosítás. Túl sok mindent veszünk biztosra, hogy áh, velem ez úgysem történhet meg sosem. Ha lakásbiztosításról van szó, én mindig ezt az oldalt ajánlom: https://www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas. Szerintem nagyon megbízhatóak a szolgáltatásaik, nekem sosem volt még panaszom rájuk.

Mindenki nagyon rendszerető emberként ismer, tehát egyértelmű, hogy a Pannon-Safe-ben is azt szeretem, hogy a biztosításaimat nem úgy kezelik, mint a 6 éves fiam a szobáját. Az oldaluk nagyon könnyen kezelhető, a https://www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas linken pedig minden fontos dolgot megtalálhat az ember, ami biztosítással kapcsolatos. Nagyon sok új dolgot is megtudtam arról, hogy mikre érdemes odafigyelni, mikor biztosítást kötünk és, hogy mikre terjed ki. Elképesztő mennyi mindenről azt hisszük, hogy soha nem mehet tönkre, vagy velünk soha nem történhet meg. Van az oldalon egy szuper díjkalkulátor is, a személyzet pedig rendkívül segítőkész volt. Végig azt éreztették velem, hogy fontos vagyok, mint ügyfél, és nem pedig még én vagyok értük.

Az oldalnak maga a színe is nagyon tetszett, ez a narancssárga mindig úgy megnyugtat, nem is különösebben értem, hogy miért. A színen kívül is látszik, hogy milyen igényesen van megtervezve az egész.

Tehát ha bármikor gondolkoznátok azon, hogy kedvenc hőszigetelő blogos arcotok hol köti a lakásbiztosítását, mindenképpen nézzetek fel erre az oldalra és készüljetek fel rá, hogy megtudtok mindent, amit idáig nem is gondoltatok volna a lakásbiztosításokról és a fontosságukról.