Nem hittem el, hogy egy talpmasszázstól elmúlhat a fejfájás

Pedig nagyon is igaz. Elmesélem a személyes tapasztalatomat, hátha neked is segít. Egy hang- és hőszigeteléseket készítő cégnél dolgozom, pontosabban én és néhány társam járunk ki a helyszínekre, hogy felmérjük a terepet, megvizsgáljuk, hogy pontosan milyen típusú hangszigetelést vagy hőszigetelést érdemes a megbízónak rendelnie.

Legutóbb egy zenei stúdióban voltunk. Még sosem jártam ilyen helyen, így a kedves megbízók megmutattak nekünk mindent. A nap végére a sok zenétől, zajtól és ingertől nagyon megfájdult a fejem. Társam javasolta, hogy látogassak el a Karma Thai Masszázs valamelyik szalonjába, és majd ott csodát tesznek velem.

El is mentem, és legnagyobb meglepetésemre a masszőrök a talpmasszázst javasolták. Nem hittem a fülemnek. Elmondták, hogy a talpmasszázs fejfájás ellen kifejezetten jó. Kiderült, hogy ennek az az oka, hogy a belső szervek idegvégződései a talpban futnak össze. Így a talpmasszázs során ezeket az energiapontokat nyomják meg, ami kifejezetten jó hatással van a szerveink megfelelő működésére.

Ha gyakran van migrénje az embernek, még javasolt a fejmasszázs is, mivel a jól végzett fejmasszázs nem csak a fejfájást csökkenti, hanem jó hatással van a memóriára, a kreativitásra és hozzájárul a mélyebb, nyugodtabb alváshoz is. Gyakorlatilag a jobb életminőséghez segít hozzá. A masszázs további jótékony hatásokkal is bír, mint például fokozza az endorfintermelését a szervezetnek, ami a boldogsághormonunk. Képes ellazítani, kikapcsolni, megszabadítani a terhektől.

Én a talpmasszázs után azonnal le is foglaltam a következő időpontomat, ami egy fejmasszázs lesz. Alig várom már, hogy kipróbáljam. Valóban csodát tettek velem, így már én is tiszta szívből ajánlom bárkinek a talpmasszázst fejfájás ellen, meglásd felszabadít.