Hőszigetelő anyagok beszerzése után táskákat shoppingoltam a weben

Használt családi házat vásároltunk néhány éve, aminek felújítása folyamatosan zajlik. Persze időnként vannak anyagi-, időbeli- és egyéb akadályok, melyeket több-kevesebb sikerrel el tudunk hárítani. Persze évekig tart, amíg a házból igazi otthon lesz, olyan, ami kényelmes, alacsony rezsijű és persze esztétikus is.

A felújítással kapcsolatos teendők közül most éppen a hőszigetelés van soron. Már régen terveztük, hogy megcsináltatjuk, hiszen így rengeteget lehet spórolni a fűtésszámlán, ami egy négytagú család esetében nem kis mértékben kíméli meg a költségvetésünket. Így alaposan körbejártuk a témát, majd kivitelezőt kerestünk, aki tanácsokkal látott el a megfelelő szigetelőanyag kiválasztásával, mennyiségével és megvásárlásával kapcsolatban is. Megrendeltük az anyagokat a megbeszélt helyről és vártuk a visszaigazoló SMS-t a kiszállítás várható időpontjáról.

Addig gondoltam kikapcsolódom és böngészgetek kicsit, táskát szerettem volna vásárolni. Már régebben is rendeltem a www.annataska.hu-ról és most is ez terveztem. Egynapos családi kiruccanásra készültünk, egy közeli kalandparkba. Mivel a kislányom is óvodás már a pelust régen elhagytuk, ezért a régi pelenkázótáskát nem használjuk. Viszont nem volt otthon semmilyen a célnak megfelelő, amiben elférhet a gyerekek minden holmija és a mi dolgaink is. Gondolok itt pénztárcára, szemüvegre, zsebkendőre, innivalóra vagy kézfertőtlenítőre.

Biztos voltam benne, hogy a www.annataska.hu kedvező árú, márkás, stílusos és a célnak tökéletesen megfelelő darabokat fog kínálni számomra. Persze ezúttal sem kellett csalódnom. Többek között azért is szeretem ezt a webáruházat, mert nagyon széles a választék. sokszor inkább nem az a problémám, hogy nem találok semmit, hanem az, hogy olyan sok darab van, ami tetszik, hogy nehéz közöttük dönteni. előfordult már, hogy két táskát is rendeltem, mert nem tudtam eldönteni, hogy melyiket válasszam a szebbnél szebbe közül.

Stílusban, színben és anyagban is rendkívül bőséges a kínálat és még azt is nagyon kedvelem ebben a táskawebáruházban, hogy folyamatos akciók vannak, nem is kismértékűek! Volt már olyan táska, amit 30%-os kedvezménnyel sikerült beszereznem. Érdemes regisztrálni is, hiszen a visszatérő regisztrált vásárlók számára hűségprogramban is részt lehet venni. Továbbá vásárlásaink végén kuponkódokat is érvényesíthetünk.

Többféle fizetési és szállítási mód közül választhatunk. Kérhetjük a csomagunkat Pick Pack pontra is, vagy futárral kézbesítve megadott címre. Utalhatunk előre, vagy Barionon keresztül is, de válaszhatjuk az utánvétes fizetési módot is a csomag átvételekor készpénzzel, vagy bankkártyával.

A webáruház esztétikus felületű, szép kellemes színekkel és betűtípusokkal, igazi, hölgyeknek való stílusban. Felhasználóbarát, áttekinthető menüvel. A termékek közötti eligazodást átgondolt, praktikus szűrők segítik. Ha konkrét elképzelésünk van egy termékkel kapcsolatban, akkor gyorskereső is rendelkezésünkre áll. A fent felsoroltak miatt is tartozik ez a táskawebáruház az általam legkedveltebbek közé. Sok szép darabot szereztem már innen, melyek márkásak, tartósak, stílusosak és praktikusak is egyben.

Miután most hátizsákot szerettem volna, ezért a www.annataska.hu-t felkeresve a menüben a „Táskák típus szerint” pontra kattintottam, ahol kiválasztottam a Hátitáskákat. Többoldalnyi találatot dobott ki a webshop. Voltak a kínálatban csinosabb, elegánsabb és sportosabb darabok is. Én ezúttal inkább valami sportos, nagyobb, sokrekeszes jól pakolható hátizsákra gondoltam. Láttam, hogy a Heavy Tools márkájúak között vannak olyanok, melyek az elképzeléseimnek a legjobban megfelelnek. Ki is választottam egy halvány rózsaszín hátizsákot, melynek elején nagyon tetszett a zsebek elhelyezése. Éppen akcióban volt, nagyon kedvező áron, így úgy döntöttem, választok a férjemnek is egy ugyanilyen feketét, hadd vegyen ő is részt a cipekedésben.