Hasznos volt a linképítés a szigeteléssel foglalkozó cégemnek

Már egy jó ideje vezetek egy hang- és hőszigeteléssel foglalkozó céget. Először egész jól mentek a dolgok de aztán egyre kevesebb lett az érdeklődő. Mivel nem akartam, hogy a cég csődbe menjen ezért muszáj volt kitalálnom valamit, hogy nagyobb ismertségre, népszerűségre tegyek szert. Szerencsére az egyik barátom még idejében javasolt egy megoldást, ami aztán be is vált.

A barátom a Keresőben Első szolgáltatásait javasolta, amikor meséltem neki, hogy milyen problémám van. Elmesélte, hogy az ő cégének is sokat segített, amikor hasonló problémákkal küzdött. Beszélt róla, hogy többféle módszert is használnak azért, hogy javítsák egy-egy cég népszerűségét, kattintási számait. Például segítenek megfelelőre fejleszteni a weboldalt, illetve a Linképítés és a keresőoptimalizálás használatával érik el a kívánt eredményeket.

Javasolta, hogy nézzem meg az oldalukat, mert ott nagyon sok hasznos információt fogok találni a szolgáltatásaikról. Emellett többet megtudhatok például a Linképítésről is. Megfogadtam a tanácsát és megnéztem a Keresőben Első weboldalát. Nagyon kellemesnek találtam a honlapot, könnyedén ki lehetett igazodni rajta. Elkezdtem elolvasni a cikkeket, hogy egy kicsit jobban megismerkedjek a Keresőben Elsővel.

A Keresőben Elsőnek köszönhetően újra fellendült a forgalmam

Miután elolvastam a Linképítés folyamatáról, illetve a többi online marketing eszközről szóló cikket, már nem kellett tovább győzködni, hogy érdemes befektetni a dologba. Kitöltöttem az oldalon található űrlapot és másnap már csörgött is a telefon. A Keresőben Első munkatársa elmondta, hogy pontosan mire számíthatok. Először egy interjú keretein belül be kell mutatnom a cégemet és annak munkásságát, hogy fel tudják mérni, pontosan milyen marketing csomagra is lesz szükségem.

Volt néhány kérdésem a Linképítés folyamatát illetően, arra is kaptam kielégítő válaszokat. Összességében nagyon szimpatikusnak találtam őket, kíváncsian vártam a közös munkát. A megbeszélt időpontban lebonyolítottuk a telefonos interjút, ahol részletes tájékoztatást kaptam többek között arról, hogy mikor és milyen eredményekre számíthatok körülbelül. Javasolták, hogy egy kicsit legyen újra designolva a weboldalam, illetve kezdetnek legyen Linképítés is a csomagomban. A megkapott információk alapján nagyon bizakodó voltam.

El kellett telnie egy kis időnek, mire látható eredménye lett a dolognak, de minden az ígérteknek megfelelően zajlott. A Keresőben Első munkájának köszönhetően újra elkezdett fellendülni az üzletem.