Így szabadulj meg a számláktól!

Most, hogy már tél van, és hó és hideg és zimankó és fagy, a fűtésre rámehet a gatyánk is, ha nincs rendesen szigetelve az otthonunk. A ház vagy lakás rengeteg meleget veszít a nem jól szigetelő ablak vagy ajtó miatt, és azon kapjuk magunkat, hogy az utcát fűtjük, míg mi magunk éppen csak nem fagyunk meg. A nyílászárók korszerűsítése és megfelelő szigetelése elengedhetetlen beruházás, amin jobb minél előbb túlesni, feltéve, ha nem szeretnénk felesleges forintokat kiadni az ablakon – és ezt akár vehetjük szó szerint is.

A világ sajnos úgy működik, hogy ha spórolni akarsz, ha azt akarod, hogy több pénzed legyen, akkor ahhoz először be kell fektetned. Ha a fűtésed árából szeretnél lefaragni, akkor a hőszigetelésbe. Ha a villanyszámláktól szeretnél megszabadulni, akkor pedig bizony egy napelem rendszerbe.

Sokakat visszatart, hogy nem egy két filléres beruházás a napelem rendszer, ami igaz. Ellenben két jelentős pénzügyi érvem is van, amelyek képesek arra, hogy meggyőzzenek, abban az esetben, ha nyitott vagy arra, hogy könnyebbé váljon az életed, és szeretnél egy zöldebb világot hátrahagyni. Az első érvem az az, hogy a napelem 10 éven belül visszahozza az árát, a második pedig nem más, mint az, hogy léteznek napelem pályázatok magánszemélyeknek.

napelem pályázatok magánszemélyeknek

Kis hazánk nem tartozik jelenleg a leginkább környezetbarát országok közé, viszont az EU célul tűzte ki maga elé, hogy zöldebb lesz, ezért rengeteg pénzzel támogatja a kevésbé környezetkímélő országokat, így minket is. Éppen ezért tud a környezettudatos magánszemély 0%-os hitelhez jutni. Ez annyit jelent gyakorlatilag, hogy ugyanannyit kell visszafizetni, mint amennyit kaptunk, mert nincs kamat. Mivel hitel, ezért szükség van 10% önerőre, de ez az összeg nem sok a nagy egészhez képest, és meg is térül. Ha érdekelnek a napelem pályázatok magánszemélyeknek, akkor a fent leírt lehetőséget Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel néven találod meg.

Emlékszel, azt mondtam, 10 év alatt hozza vissza az árát egy napelem rendszer. Ez azt jelenti, hogy a napelem gyakorlatilag kifizeti neked a hiteledet, és utána pedig tiszta profit mindaz az összeg, amelyet a villanyszámlára költenél.

Ha még többet szeretnél tudni a pályázatokról, a napelemekről, vagy már elhatároztad, hogy belevágsz, akkor a Pentele Solar Kft-t ajánlom figyelmedbe. Minden lényeges információ fenn van az oldalukon, kedvesek és megbízhatóak. A mi napelem rendszerünket is ők csinálták, ezért merem őket ajánlani.

A napelem befektetésnek kiváló, és amúgy is a megújuló energiaforrásoké a jövő, mert időközben rádöbbentünk, hogy nem fedeztük fel még azt a bolygót, ahová átköltöztethetnénk a Föld lakosságát, így érdemesebb volna vigyázni a mostani otthonunkra.