A hangszigetelés néha nagyon jól jön

Ha megfelelően működik a hangszigetelés, akkor csaphatunk akármekkora nagy bulit, a szomszédokat biztosan nem fogja zavarni. Nem mintha nagy bulizós lennék, de a hangszigetelésnek ez az egyik előnye. Hiszen ha céges vagy családi összejövetelt szervezünk, akkor is diszkrétek és észrevétlenek tudunk maradni. Az ilyen összejövetelekre pedig nagyon sokat kell készülni, ha azt szeretnénk, hogy tökéletes legyen. A legutóbbi céges buli szervezésében én is részt vettem, így tudom mennyi munkával jár ez. Viszont van több olyan cég is, akik segítenek abban, hogy gördülékenyen és zökkenő mentesen telhessen az egész party. Az egyik ilyen csapat a Selfiegép csapata.

Első körben a selfie box bérlés miatt kerestem fel őket, de annyira megtetszett az, amit az oldalukon láttam, hogy eldöntöttem, ha legközelebb szülinapi bulit szervezek, akkor oda is meghívom őket.

A honlapjukon nagyon sok hasznos és fontos információ megtalálható, amire csak kíváncsiak lehetünk. Az elsődleges szolgáltatás amit nyújtanak, az a selfie automata és selfie gépek bérbe adása rendezvényekre. A legjobb és legboldogabb pillanatokat érdemes megörökíteni, ők pedig pont ebben segítenek nekünk. A selfiegépek által készített fotók egyből kinyomtathatók és egyből meg is tudjuk őket osztani másokkal.

Miért éri meg a selfiegépeket és fotóautomatákat választani?

Bármely sarokban elférnek, hiszen nem foglalnak nagy helyet. Csúcsminőségű fotókat készítenek és egyből kinyomtathatók a fotók, így még várni sem kell a végeredményre. ha egyből megörökítenéd a legszebb pillanatokat és közben még jól is szórakoznátok, akkor a fotóautomata jó választás. Bármely bulin vagy összejövetelen megállja a helyét.

A használatuk is nagyon egyszerű, hiszen csak meg kell érinteni a kijelzőt, be kell állni a kamera elé és máris készülnek a jobbnál jobb képek. A képekhez pedig vicces kiegészítőket is lehet használni: paróka, bajusz, szemüveg, álarc. Ha szeretitek a viccet és feldobnátok a képeket, akkor ezekkel garantáltan jó képek fognak készülni.

A Selfiegép csapatától személyre szabott szolgáltatást fogsz kapni. Hiszen kiválaszthatod, hogy a fotópapíron szerepeljen e valami: logó, név, dátum, keret, az esemény neve. Kiválaszthatod azt is, hogy a háttér sima fehér legyen vagy színes. Amennyiben a fehéret választod, akkor az díjmentes lesz. 4-6-8 órás intervallumokra lehet kibérelni a selfie gépeket, viszont amennyiben a helyszínen úgy döntötök, hogy még további pillanatokat örökítenétek meg, akkor van lehetőség a hosszabbításra is. Korlátlan mennyiségű fotót lehet nyomtatni felár és plusz költség nélkül. Ha kéred, akkor pedig több méretben is lehet nyomtatni.

Mint látható, nagyon sok mindent ki lehet választani és igazán egyedivé lehet tenni a képeket. Így ha van egy elképzelésed, akkor bátran megoszthatod velük, és máris megvalósítják, ha tudják.

Még néhány pozitívum, ami miatt megéri a Selfiegép csapatát választani.

A megbeszélt időpont előtt egy órával már kimennek a helyszínre és felállítják az automatát és kiviszik a kért dolgokat, hogy az esemény kezdetekor már minden készen álljon. Budapesten belül nincsen kiszállási díj, a vidéki helyszínekre pedig kedvezményes kiszállási díjjal dolgoznak. A rendezvényeken mindig ott marad egy kolléga, aki segít, hogyha kell. Ennek köszönhetően semmi olyan probléma nem adódhat a gépekkel, ami megzavarná az összejövetelt. A képeket digitális formában is elküldik, így nem kell attól tartanunk, hogy elveszítjük a képeket. Amennyiben rövid mozgóképet is szeretnétek rögzíteni, akkor erre is van lehetőség. GIF formájában ezeket is tudják a gépek.

Pár vég, akikkel eddig már együtt dolgoztak: IKEA, Cofidis, Decathlon, GLS, Continental, Union, OTP bank, Lukoil. Több, mint 300 esküvőn, privát partyn és céges rendezvényen vettek már részt. Ennek köszönhetően elegendő tapasztalattal rendelkeznek és biztos lehetsz abban is, hogy értenek ahhoz, amit csinálnak. Az egyik legjobb szolgáltatást nyújtják.

Ha szívesen olvasol cikkeket, akkor az oldalon ezt is megteheted. Számos érdekesség, aktualitás és történet megtalálható a honlapon, így érdemes lehet ezeket is elolvasni.

Én mielőtt megbízok egy céget, mindig alaposan utánuk szoktam járni. Ez a Selfiegép csapatával sem volt másként. Éppen ezért bizton állíthatom, hogy megbízhatóak, alaposan végzik a munkájukat, segítőkészek és azon vannak, hogy az ügyfél a legjobb szolgáltatást kapja. Én pont az ilyen vállalkozásokat részesítem előnyben, így miután mindennek alaposan utána jártam már nem is volt kérdés, hogy őket fogom megbízni.

Ha selfie box bérlés az, amin gondolkozol, akkor mindenképp érdemes lehet megnézni a weboldalukat. Nagyon sok információt megtalálsz róluk és a szolgáltatásukról is.

Nekem tökéletesen beváltak és valószínűleg legközelebb is hívni fogom őket, ha meg szeretném örökíteni a szép és vicces pillanatokat egy rendezvényen. Ha valami beválik, akkor nem szoktam kísérletezgetni. Úgyhogy mostantól őket is csak ajánlani fogom és a telefonszámuk is mindenképp meglesz a névjegyzékeim között.