A hőszigetelős cégünknek is kellett segítség duguláselhárításban

Most már lassan 12 éve vagyok büszke tulajdonosa ennek a budaörsi központú hőszigeteléssel foglalkozó cégnek. Sokat tanultam egy évtized alatt a szakmáról és arról, hogy miként működik az üzlet. Általában nagyon kedvesek az emberek akik igénybe veszik a szolgáltatásunkat és nem lehet egy panaszom se a munkámra.

Az alkalmazottaim teljes szívüket beleadják minden melóba, úgyhogy a csapatszellemmel sincsen gond. Mindenki szakképzett, precíz és dolgos munkaerő. A cégem miatt elég nagy elvárásaim lettek a szakemberekkel kapcsolatban. Ezért is volt nagyon nehéz megfelelő megoldást találni a dugulásra, ami az irodánkban keletkezett. Sajnos erre nem volt szakképesítésünk, úgyhogy a szerelőnek szerelőt kellett hívnia.

Hol található duguláselhárítás budaörs területén? Fogalmam nem volt, úgyhogy itt volt az ideje igénybe venni az internet által adott lehetőségeket. Felmentem a Vízgázfűtésszerelő24 oldalára, mivel ezt adta ki a kereső az első találatok között. Nagyon megörültem annak, amit láttam, mert valahogy így képzeltem el a tökéletes szolgáltatást.

Az oldal kellemes színei rögtön megnyugtatták az elmét és éreztették az emberrel, hogy a munkájuk is pont olyan átlátható lesz, mint ez a weblap. Én kiválasztottam az általam keresett kategóriát, ami a „duguláselhárítás” fül alatt volt. Az első szembetűnő dolog a három pecsét volt, ami a duguláselhárítás menüpontot díszítette.

A bal szélsőre az volt kiírva, hogy 1 órán belül kiszállnak. Leemeltem a kalapomat őszintén, mikor ezt elolvastam. Még mi is alig merünk ilyeneket mondani, pedig több mint 10 év tapasztalatunk van. Utánanéztem a véleményeknek, hogy valóban igaz-e ez az állítás. Legnagyobb meglepetésemre tényleg az volt. Itt már kezdtem érezni, hogy nagyon jó helyen járok. Itt azonban nem ért véget még a meglepetések sorozata.

A következő lenyűgöző dolog a 24 órás ügyfélszolgálat volt és a több mint 30 év tapasztalat. Sokan nem fogják fel, hogy milyen nehéz fenntartani egy ilyen ügyfélszolgálati rendszert. Ezzel csak azt éreztették velem, hogy ha bármi problémám van, a nap bármelyik szakában tudom őket keresni vele és nem feledkeznek meg rólam. Tudják, hogy milyen kellemetlen lehet egy dugulás és nem szeretnék, hogy tovább kelljen szenvednünk vele.

Nekem azonban a duguláselhárítás budaörs területén kellett volna és idáig még nem olvastam arról, hogy hol szállnak ki. Szerencsére megnyugodhattam, mert a duguláselhárítás budaörs területén és Pest megye egész területén elérhető volt. Nem kell amiatt szomorkodni, hogy valakinek a székhelye pont nem az V. kerületben van. A Vízgázfűtésszerelő24 tudja, hogy mindenhol számítanak az emberek.

Olvastam pár érdekes dolgot még a duguláselhárításról. Mint szakember, úgy gondolom, hogy nagyon fontos az, hogy mindig fejlődjünk és új ismeretekre tegyünk szert. Nem kell szakbarbárnak lenni. Minél több lábon tud állni az ember, annál könnyebben el tud helyezkedni a világban. A Vízgázfűtésszerelő24 pedig nem akart minket a sötétben hagyni és mindenáron kicsalni a pénzünket.

Elmagyarázták, hogy mik azok a helyzetek, amikor már indokolt őket is kihívni. Rengeteg házi praktikai is van, amit a komolytalanabb problémákra könnyedén alkalmazhatunk, így rengeteg pénzt spórolva. A tény, hogy egy cég kvázi aláássa magát ilyen tanácsokkal és nem ragaszkodik a non-stop profithoz, az én szememben elképesztően becsülendő volt. Nem is gondolkoztam túl sokat, amúgy is már napok óta szenvedtünk a dugulástól, itt volt az ideje, hogy rendet rakjunk. Fel is hívtam az ügyfélszolgálatot és már csak várnom kellett a kiváló szolgáltatásra.