A lelkes építőbrigád munkájáért pólót adtunk emlékbe

Az én apukám igazi ezermester, bármibe is fog bele, mindent sikeresen véghez visz. Legyen szó autószerelésről, lakás festésről, bútorok összerakásáról, ő mindent meg tud oldani. Alig egy évvel ezelőtt egy új ház építésébe kezdett bele, most pedig éppen ez a legújabb projektje. Nyilvánvalóan teljesen egyedül nem tudott volna ennyi idő alatt egymaga a saját kezével felhúzni egy teljes házat, ezért kapott némi segítséget néhány megbízható, szintén dolgos barátjától. Most már ott tart az építkezés, hogy hamarosan sor kerülhet a hőszigetelésre.

A hőszigetelés mellett én legalább a hálószobát hangszigetelném is, mivel a szoba ablaka éppen egy forgalmasabb útra nyílik, ahonnan még éjszaka is jócskán behallatszik az autók zaja. Ezt a problémát az Apa és Co. “cégre” nyugodtan rá lehet bízni, mert nincs olyan, amit ők ne tudnának megoldani. Elismerésünk jeléül úgy döntöttünk anyával, hogy meglepjük apát valami aprósággal. És ha már apát meglepjük, akkor illik a segítőkész barátainak is kedveskedni valamivel. Sokáig gondolkodtunk azon, hogy mi lenne az ideális ajándék számukra, de végül is pólók mellett döntöttünk.

pólók

A pólókat tudják hordani munka közben is, és a későbbiekben is emlékeztetni fogja majd őket, hogy milyen nagyszerű dolgot hoztak létre a két kezükkel és némi akaraterővel. Az ajándék pólók viszont úgy lesznek az igaziak, ha valamilyen alkalomhoz illő minta is megjelenik rajtuk. Ehhez igyekeztünk valami olyan mintát kitalálni, amin megjelenik a felépített ház, az építés éve, és esetleg valamilyen poénos felirat is. Azonban sajnos egyikünk sem grafikus, vagy valami nagy design mester, így jobbnak láttuk egy tapasztalt céget felkeresni a feladattal.

Így terveztük meg a pólókat

Az interneten keresgélve találtunk rá a Lolmarkt oldalára, akik egyedi mintás pólók és egyéb kiegészítők készítésével foglalkoznak. A weboldalukon már előre is fel van kínálva számos különböző vicces minta, de mi szerettünk volna egy saját mintát megterveztetni. Írtunk is nekik, elmeséltük milyen alkalomra készülnének a pólók, és milyen ötleteink lennének, és ők készségesen láttak el minket tanácsokkal és minta ötletekkel. Még a felirat betűtípusának megtervezésében is segítettek nekünk.

A minta tehát már megvolt a brigád meglepetés pólóihoz, azonban meg kellett még egyeznünk abban, hogy milyen színű pólókat válasszunk. És ha már itt tartunk, kinek mekkora méretre lenne szüksége? Ez a kérdés okozta a legtöbb fejtörést, hiszen kicsit furcsa lenne a semmiből megkérdezni valakitől, hogy milyen méretű pólót hord, anélkül, hogy gyanút fogjon vagy csupán teljesen bolondnak nézzen. Kicsit tovább kellett mennünk, és valakit megkérni apa házépítő barátainak a családjából, hogy nézzék meg, mekkora pólót hordanak.

Szépen lassan eljutottak hozzánk is a méretinformációk, úgyhogy le tudtuk adni a rendelést. A biztonság kedvéért méretbiztosítást is kértünk, így abban az esetben, ha valamelyik méret mégsem lenne jó, akkor ingyen kicserélik. Emellett pedig még az újraszállítás költségét is meg tudjuk spórolni. Azt az ígéretet láttuk a Lolmarkt oldalán, hogy nagyon gyors kiszállításra lehet számítani náluk. Ilyen ígéret nagyon sok más webshopon is szerepel, úgyhogy nem számítottunk rá, hogy egy hétnél előbb eljutnak hozzánk a megrendelt pólók. Végül nem lett igazunk. A Lolmarktnak sikerült az összes várakozásunkat felülmúlnia. Mindössze egy nappal azután, hogy leadtuk a rendelést a pólókra, a futár meg is hozta őket!

Minden tökéletesen rendben volt velük, puhák voltak, a minta is remekül mutatott rajtuk, tehát a minőségre egy rossz szavunk sem lehetett. Most már csak tűkön ülve várjuk, hogy befejeződjön az építkezés, és hivatalosan is legyen okunk átadni a szuper pólókat.