Fűtésszerelőt, de azonnal!

Télvíz idején sok család attól retteg – főleg, ahol kisgyermekek is vannak – , hogy egy szép nap munka és iskola után fűtetlen lakásra érnek haza.

Ilyenkor fűtésszerelőt elkezdeni keresni meglehetősen bonyolult és szinte lehetetlen feladat, plusz a rettegett fűtésszerelő árak is elrettentenek mindenkit, épp ezért megnyugtató, hogy létezik a fővárosban és pest megyében egy olyan megbízható vállalkozás, amely igazi fűtésszerelő szakembereket tud gyors kiszállással mozgósítani.

A topvizgazfutesszerelo.hu szerelői igazi szakemberek, akikkel nem lehet mellé lőni. Ha valaki felmegy a honlapjukra, azonnal láthatja, hogy valódi profikkal van dolga, akik tényleg segítséget szeretnének nyújtani, nem pedig csak pénzzel lehúzni. A honlapjukon megtalálhatjuk azokat a leírásokat is, amelyekkel még magunk is könnyűszerrel rájöhetünk arra, hogy a fűtésrendszerünkben hol keletkezett a probléma.

Weboldalukon található leírásukkal segítenek nekünk megérteni az egész fűtésrendszer működését. Összefoglalják, hogy a központi fűtés rendszere milyen elemekből áll pontosan; a hőtermelő egységből, a keringő vizet szállító csövekből, radiátorokból valamint a csőrendszerekből és a hőfokszabályozókból. Ez adja így ki a fűtési rendszert, melynek meghibásodásában segíteni tudnak. Rámutatnak arra, hogy az egész fűtésrendszerért nem egyetlen szakember felelős, nem egyetlen szakember tudja megjavítani az egész rendszert. Ha ugyanis a gázkazán hibásodik meg, azt kizárólag csak a gázkészülékszerelő tudja csak kijavítani. Felhívják a figyelmet arra is, hogy kevés vállalkozás készült fel arra, hogy a fűtésszerelők mellett gázkészülékszerelő munkatársat is hadba tudjanak állítani. A topvizgazfutesszerelo.hu kivételes kivételt képez, ugyanis ők még a gázkazán meghibásodása esetén is segítséget tudnak nyújtani.

Amennyiben bejelentjük a hibát, abban az esetben még a szakemberek is hálásak lesznek azért, ha van pár helyes meglátásunk a probléma jellegével kapcsolatban, amivel segíteni tudjuk őket. Ez célszerű arra vonatkozóan, hogy milyen szükséges felszerelést hozzanak magukkal. Inkább alkatrész meghibásodásra, vagy inkább a fűtésszereléshez szükséges eszközökkel készüljenek, azokat hozzák magukkal. Amennyiben a fűtésszerelésünkkel van probléma, akkor a tipikus problémák általában az első között azok, hogy a radiátorok nehezen melegszenek fel. Előfordulhat olyan variáció is, amikor csak egy radiátor nem melegszik fel, vagy teljesen szakaszos a felmelegedése. Aztán az is például egy jellegzetes probléma, ha a víznyomás csökken folyamatosan a rendszerből. Az pedig mindenki számára észrevehető, ha csöpögés van, és víztócsákat találunk a csövek és a radiátorok alatt.

Ha azonban a termosztáttal vagy a kazánnal van valamilyen probléma, akkor egészen más tünetekkel találkozhatunk. Az egyik ilyen például, ha a készülék nagyon nehezen vagy egyáltalán nem kapcsolódik be. Ha esetleg be is kapcsolódik, akkor egyáltalán nem úgy működik, ahogy az szabályos lenne. Nem keringeti a vizet, vagy a termosztát jelez konkrét hibát.

Honlapjukon telefonos elérhetőségeket találunk, valamint egy hibabejelentő űrlapot, melyet névvel, telefonszámmal, e-mail címmel, valamint a probléma rövid leírásával küldhetünk el részükre. A bejelentő űrlapra rövid időn belül visszahívással reagálnak.

A fűtésszerelő árak magas összegén persze lehet szörnyülködni, de a topvizgazfutesszerelo.hu-ban ezen a téren sem fogunk csalódni. A magyar mester emberek egy jelentős részétől eltérően ugyanis nemcsak számlát ad, hanem olyan számlát is állít ki, amely minden tekintetben szabályos. Olyannyira szabályos, hogy az megfelelő a biztosítok felé való benyújtásra is. Magyarán, teljes mértékben biztonságban érezhetjük magunkat, hogyha megfelelő lakásbiztosítással rendelkezünk, mivel a topvizgazfutesszerelo.hu által adott számla egészen biztosan meg fog felelni a biztosítók magas elvárásainak is.

A már több, mint 30 éve működő vállalkozás fűtésszerelő szakemberei segítségünkre lehetnek abban az esetben, hogyha elromlott a fűtőtestünk, ha az egész rendszert javítani, átalakítani, felújítani szeretnénk, vagy esetlegesen egy teljesen új fűtési rendszert szándékozunk kiépíteni.

A szolgáltatás Óbudán, Csepelen és Újpesten áll rendelkezésre

Egyébként a vállalkozás – ahogy a nevéből is kisejlik – , víz-, gáz- és fűtésszereléssel foglalkozik, de emellett sikeresen meg tudják oldani a csatornázási, duguláselhárítási és csőtörésekkel kapcsolatos problémákat is.