Nem kell sajnálni a pénzt a hőszigetelésre, ha olcsón vesszük a pelenkát

Amikor kicsi voltam, kinn laktunk a város szélén egy családi házban. Nem volt semmi különösebb gond ezzel a hellyel, nagyon otthonos volt, egyedül a hőszigetelés nem volt megfelelő. Éjszakánként, főleg télen, éreztem, ahogy bekúszik a hideg a házfalakon. Ilyenkor jól be kellett takaróznom és néha pulcsiban is aludtam. A szüleim pedig mindig panaszkodtak arra, hogy milyen nagy fűtésszámlákat kaptak. Ebből tanulva én elhatároztam, hogy ha nagy leszek, oda fogok figyelni arra, hogy a házam megfelelően legyen hőszigetelve.

Bár az elhatározásomat nem felejtettem el, ettől függetlenül kicsit pénz hiányában szenvedtem, mikor megvettem életem első házát. Visszatértek a korábban említett gyerekkori emlékek és nagyon szomorú voltam amiatt, hogy éjszakánként pulóverben kell ismét aludnom. Ráadásul azt sajnáltam a legjobban, hogy a kisbabámnak is ezt kell átélnie. Elkezdtem ezért spórolni, ahol csak tudtam, hogy később meg tudjam oldani ezt a problémát.

Spórolni azonban nagyon nehéz, ha az embernek kisbabája van. Rengeteg pénzt elmegy arra, hogy pelenkát és egyéb termékeket vegyünk neki, amik ráadásul folyamatosan elhasználódnak, ami újabb és újabb kiadást jelent. Szerencsére a pelenka olcsón nem csak álomkép azóta, hogy a Lordshop internetes áruházát használom.

Kétségbeesésemben az egyik délután csak annyit írtam be a keresőbe, hogy „pelenka olcsón”. Az elsők között a Lordshop oldalát adta ki. Reménykedtem, hogy nem csak véletlen volt, hogy erre a címszóra adta ki az oldalt. Ahogy beléptem, elkerekedett a szemem, mert úgy tűnt, hogy tényleg megoldódott minden babás termékekkel kapcsolatos problémám, egy csapásra. A Lordshop árai rendkívül kedvezőek és egy babás szülő összes igényét kielégíti a választék, amit kínál. Elfelejthetjük a hosszú sorban állásokat és a lemondásokat, mikor csak egyféle pelenkát találtunk a soron és muszáj volt megvennünk, mert nem volt más. A Lordshop készleteit mindig ellenőrizni lehet, és ha éppen nincs raktáron a kedvenc pelenkánk, akkor is rengeteg olcsó alternatíva közül választhatunk, aminek hasonlóan jó a minősége.

pelenka olcsón

Sokakat az szokta elfordítani az online vásárlástól, hogy kiszállítási díjat kell fizetni. Úgy vannak vele, hogy ennyi erővel már elmehetnek a boltba is. Van azonban ebben a gondolatmenetben egy hiba. Sokan autóval járnak bevásárolni és egy oda-vissza úton bőven elhasználunk annyi benzint, ami akár túl is lépi azt az ezer forintos kiszállítási díjat, amit a Lordshop kér. Ráadásul az ember nem csak egy-egy csomag pelenkát szokott vásárolni. Tehát, ha előre tervezünk és több csomag pelenkát rendelünk egyszerre, akkor szinte észre sem fogjuk venni a kiszállítási díjat, annyira elhanyagolható lesz. Emiatt pedig nem kell hónapokig boltba járnunk, ha pelenkát akarunk venni. Számomra ez egy hatalmas megkönnyebbülést jelent, mivel a munka elviszi az időm nagy részét.

A Lordshopnál a pelenka olcsón megvásárolható és a mellé járó kiszállítási díj is rendkívül alacsony. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor még azt is elmondom, hogy a kiszállítási idő is maximum egy-két napot vesz igénybe. Ne is gondoljuk azt, hogy heteket kell várnunk egy olyan termékre, ami elengedhetetlen a kisbabánk gondozásához. Az előbb felsorolt indokok miatt, én már hosszú ideje a Lordshopot használom csak, ha babatermékeket akarok vásárolni. Ráadásul nem csak ebben a kategóriában lehet a Lordshoptól rendelni. Tehát igazából, szinte egy teljes bevásárlást el tudunk végezni itt, nemcsak a kisbabánknak, hanem magunknak is.