A plasztika nem megfizethetetlen

Ahogyan egyre többen egyre nagyobb figyelmet fordítanak a megfelelő hőszigetelésre és hangszigetelésre, ugyanígy egyre többen fordulnak plasztikai sebészhez. Azt gondolnánk, hogy a plasztikai sebészet árak nagyon elszálltak, és természetesen nem is állítom azt, hogy egy havi átlagbérből egy csettintéssel ki lehet fizetni ezt az összeget, azonban, ha jobban belegondolunk, hogy milyen célból fordulunk plasztikai sebészhez, és hogy milyen minőségű termékeket szeretnénk a testünkbe behelyeztetni, akkor látni fogjuk az összképet, vagyis hogy a plasztikai sebészet árak, ha jó helyet választunk, megfizethetőek is lehetnek.

Az árképzés nem olyan egyszerű, mintha egy más típusú szolgáltatásnál, hiszen rengeteg szempontot figyelembe kell venni. Bár néhány dolgot meg lehet határozni, illetve leginkább egy alapárat, amihez még különböző díjak is társulhatnak. A pontos árat akkor tudjuk meg, amikor a plasztikában árajánlatkészítésre kerül sor. De szerencsére vannak publikus információk, például a Kelemed Plasztika szolgáltatásainak az ára elérhető a weboldalon, aminek köszönhetően ki lehet számolni otthon a várható végösszeget, de ahogy mondtam, a legbiztosabb az, hogyha árajánlatot kérünk a kívánt szolgáltatásról.

A weboldalon megemlítenek egy csomag árat is, a kicsivel több mint 1 millió forintos szolgáltatáscsomag ára, ha belegondolunk, nem is olyan sok, hiszen ez nagyon sok mindent tartalmaz. A mellimplantátumtól kezdve a kompressziós melltartó is benne van, valamint tartalmazza még a kompressziós pántot és a kompressziós harisnyát is, és ebben az árban benne foglaltatik a műtétnek a díja, valamint az altatásnak a díja, és természetesen az ápolási díj is. Ezen kívül a műtét után varratszedésre is szükség van, aminek a díja szintén benne van ebben az árban, és természetesen a kontrollvizsgálatok díját is tartalmazza az említett szolgáltatás csomag. Nagyon fontos, hogy a teljes gyógyulás utó legyen követve. ennek az ellenértékét is tartalmazza a csomag, és nincs semmilyen egyéb járulékos költség. Fontos információ lehet még, hogy az ilyen jellegű esztétikai műtétek 27 százalékos áfát is tartalmaznak.

A Kelemed Plasztikába egyszerűen telefonon keresztül be lehet jelentkezni. A telefonos elérhetőséget érdemes a weboldalukról leolvasni, ott biztos, hogy mindig az aktuális elérhetőség található. A telefonos egyeztetésre munkanapokon van lehetőség 9 és 19 óra között, tehát lényegében szinte egész nap elérhetőek telefonon keresztül.

Többféle fizetési módra is lehetőség van. A szolgáltatás teljes díját be lehet fizetni készpénzben, átutalással, valamint Budapesten bankkártyás fizetésre is lehetőség van, és természetesen egészségpénztárral is lehet fizetni.

Hogyan deríthetőek ki a pontos plasztikai sebészet árak? Ehhez mindenképp konzultációra van szükség, ahol a doktor úr elkészíti a kezelési tervet, és ennek mentén határozzák meg az áfatartalmát is, valamint a kezelésnek a díját. A konzultáció során pontos magyarázatot adnak az árképzésről, aminek köszönhetően teljesen át lehet látni mindent, és persze minden felmerülő kérdésre is készséggel válaszolnak.