Ki gondolta volna, hogy a hőszigeteléshez ilyen fontos a nyomtató?

Hát, mi nem tettük. Úgyhogy ebből lett egy pánik szerű patron vásárlás. Még az volt a jó, hogy nem aznap kellett egyből, hanem ráért pár napot. De mindenből lehet tanulni. Mi például felfedeztünk egy nagyon jó nyomtatós web shopot.

Pontosítok. Nem konkrét nyomtatót, hanem ahhoz tartozó mindenféle “alkatrészt” lehet innen rendelni. Ráadásul ingyenes kiszállítás jár minden termékre, ami a mai világban, ahol 1500-2000 forintokat elkérnek csak a kiszállításért, szerintem egy nagyon jó dolog. Emellett lehet tonert, tintapatront, lézerkellékeket, festék- vagy filmszalagot, illetve papírt is rendelni a nyomtatókba. Szerintem ez úgy nagyjából a legtöbb problémás felületet le is fedezi, és még pluszt is tartalmaz.

Mi a Canon Patron | Ingyenes Kiszállítás részénél maradtunk az oldalnak, mivel a nyomtatónk Canon márkájú. A patron hiányán kívül pedig más problémánk nem volt vele. Bár én örültem volna, ha rendelünk egy csomag fotópapírt is… de a páromat nem lehetett meggyőzni, szóval maradt csak a patron. Nem baj, dugiba úgy is megrendelem magamnak. Mert amiről nem tud, az nem fáj neki ugye bár.

Amiért addig halogattuk a dolgot, hogy a hőszigetelésnél probléma lett belőle, az főleg ugye az ár volt, mert egy-egy patron szett nem egy olcsó dolog. Gyakran megközelítik a nyomtató árát. Amit viszont ez emberek nem vesznek figyelembe, az az, hogy egy kb. 22 ezres patron csomagban 2 csomag patron van, nem egy. Legalábbis, ugye ezen az oldalon mi a Canon PG-545XL/CL546XL multipack-et néztük ki, ahol a 2 ilyen multipack-nek az ára 26 ezer, és nincs mellé szállítási költség. Arról nem is beszélve, hogy a festék 400 fekete és 300 színes oldal nyomtatására jó, de mellé még kapunk 50 ív papírt is (ez 50×16 A4-es oldal). Szerintem azoknak, akik mondjuk épp most vettek nyomtatót, vagy már olyan régen nem használták, hogy se papírjuk se festékjük hozzá, azoknak ez kiváló árban is és minőségben is. Hiszen egy Canon Patron | Ingyenes Kiszállítás mellett bárkinek megéri.

Az ÁSZF (=Általános Szerződési Feltételek)-ben külön minden le van írva, hogy ha esetleg a vevő nem elégedett valamivel, mit tehet, mire hogyan jár garancia és a többi. De e legjobb része az ilyen internetes vásárlásoknak szerintem, az, hogy ha rövidtávon fel tudod fedezni a problémát, minden különösebb baj nélkül visszakaphatod a pénzed. Itt is meg van a szokásos 14 napos elállási lehetőség, aminek a fejében 30 napon belül visszakapod a teljes vételárat. Cserébe csak a visszaküldés költségeit kell neked fedezni. Egy ilyen esetben szerintem ez teljesen tökéletes, hiszen nagyon hamar meg lehet találni, ha valami nem stimmel a festékkel vagy a papírral.

Nekünk szerencsére nem volt részünk ilyen problémákban, és csak ajánlani tudjuk az oldalt.